Edullista kotimaista pelikauppaa vuodesta 2000

E3 2018: hypeimmät hypet Top 10

E3:ssa tuli tänä vuonna paljon uutta tietoa jo tiedetyistä peleistä ja tietty myös uusia julkistuksia. Tässä Konsolinetin näkökulmasta kovimmat pärinät aiheuttaneet pläjäykset top 10 -listan muodossa, olkaa hyvä:

Sija 10. Elder Scrolls VI

Elder Scrolls on kova – ehkä jopa kovinta perinteistä pelaamista heti GTA:n jälkeen. Elder Scrolls VI sai tapahtumassa 30 sekunnin teaserin, ja Bethesda ilmoitti, että peli on tekeillä. Mutta milloin tämä mahtaa tulla ulos? Bethesdan mukaan peli on ihan kehityksen esiasteilla, ja koska nämä pelit ovat isoja, niin edessä on todennäköisesti vuosien odotus, mistä miinuspisteitä. Lisäksi pelin kerrottiin olevan toisen Bethesdan uuden julkistuksen Starfieldin jälkeinen tapaus, joten näyttäisi siltä, että Elder Scrolls VI on ensi konsolisukupolven peli. Tällä nimellä yksinään pääsee kuitenkin jo listalle.

Sija 9. Sekiro: Shadows Die Twice

Dark Soulsien ja Bloodbornen takana ollut From Software jatkaa mainittujen pelien vanavedessä uudella nimikkeellään Sekiro: Shadows Die Twice. Pelin luvataan olevan vähemmän RPG ja enemmän toimintapeli. Vakavan näköinen traileri tempasi mukaansa intensiivisellä miekkailullaan ja dramaattisilla hypyillä ja kamerakulmillaan.

Sija 8. Halo Infinite

Halo Infinite sai tapahtumassa trailerin, joka myöhemmin paljastuikin tekniikkademoksi. No, tältä seuraava Halo kuitenkin näyttää. Alustaksi tiedetään Xbox One ja PC, eli tämän konsolisukupolven aikana tulee ulos, mutta tarkan julkaisuajankohdan vihjattiin kuitenkin olevan vielä kaukana. Taitaa mennä aikaisintaan ensi vuoden peliksi.

Sija 7. Kingdom Hearts III

Square-Enixiltä on putkessa parikin lippulaivaksi kelpaavaa JRPG:tä. Dragon Quest XI saapuu länteen jo tänä syksynä ja se on semi-iso juttu sekin, mutta kaiken huomion meinasi kuitenkin varastaa Kingdom Hearts III parillakin fanejaan ravistaneella trailerillaan. Onhan tätä toisaalta odotettukin, koska kakkososa julkaistiin jo yli kymmenen vuotta sitten. Sarja on saanut vuosien varrella lukuisia tarinaltaan pienempiä osia, mutta kolmannen osan luvataan solmivan kaikki langat yhteen ja vievän nykyisen saagan päätökseensä.

Sija 6. Ghost of Tsushima

E3 oli tänä vuonna samuraiden aikaa. Lavalla olivat esillä niin Nioh 2 kuin Sekiro: Shadows Die Twice, mutta isoimman yleisön saavuttanee kuitenkin lopulta Sonyn konsolieksklusiivi Ghost of Tsushima, joka lupailee avoimen maailman avoimen maailman seikkailemista ja japanilaisten samuraielokuvien estetiikkaa. Messutrailerin tyylikkään näköinen taistelu vakuutti, että nyt ollaan jonkin hyvän äärellä.

Sija 5. Spider-Man

E3 oli pullollaan pelejä, joiden julkaisuajankohta on joskus tulevaisuudessa, mutta onneksi tänäkin vuonna päästään jo pelaamaan messuhuumasta nostetta saaneita pelejä. Spider-Man on ulkona myöhemmin tänä vuonna, ja se sai messuilla pelikuvaakin vauhdikkaasti kaupungissa seittien varassa flengailussa, ja ai miten sulavalta homma näyttikään!

Sija 4. Super Smash Bros. Ultimate

Kaikkihan tätä pelaa, ja nyt ei liene suosikkihahmoaan kaipaamaan jääneilläkään valittamista, koska Super Smash Bros. Ultimate sisältää KAIKKI sarjassa ikinä esiintyneet pelattavat hahmot ja vielä pari uutta haluttua tulokastakin kaupan päälle. Tämäkin on yksi niistä harvoista about uusista julkistuksista, joita pääsee pelaamaan jo tänä vuonna, mistä isot plussapisteet.

Sija 3. The Last of Us Part II

The Last of Us oli sukupolvikokemus, joka oli sekä kriitikoiden että pelaajien mieleen. Ensimmäinen osa jäi aikanaan PS3:n joutsenlauluksi, ja jatko-osa The Last of Us Part II meinaa tehdä samanlaisen tempun PS4:n kanssa nyt kun seuraavan konsolisukupolven lupaillaan olevan jo juttu. Tulisikohan tämäkin kuitenkin jo ensi vuonna nyt kun saimme viimeinkin pelikuvaa?

Sija 2. Fallout 76

Fallout 76 tulee varmasti jakamaan kansaa. Tällä kertaa peli on kokonaan online, mikä voi olla iso riski. Toisaalta porukka vaikuttaa myös olevan innoissaan mahdollisuudesta päästä viimeinkin tutkimaan maailmaa kaverien kanssa. Nähtäväksi jää, minkälaisen dystopian toisiaan trollaileva pelaajakunta kehittää Fallout 76 maailmasta, vai voittaako hyvyys? Bethesda hoiti Fallout 76:n julkistuksen tyylikkäästi noin puoli vuotta ennen julkkaria, eli tätä pääsee pelaamaan jo tämän vuoden marraskuussa.

Sija 1. Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 löytynee kaikkien tahojen odotetuimpien pelien listalta vähintään joltakin sijalta. Alun perin jo muutama vuosi sitten julkistettu peli keräsi ympärilleen vannoutuneen fanikunnan pelkällä konseptitrailerilla, mikä kertoo peliin ladatuista odotuksista. Vieläkään emme päässeet pelikuvaa näkemään, mutta verhoa raotettiin ja hiljaisuuden ajan lupaillaan olevan ohi. Kehittäjä CD Projekt Red on myös kynäillyt Witcher-sarjan pelit, joten tästäkin sopii odottaa laatua.

Подарочные карты применены для корзины

Suodata tuotteita