Edullista kotimaista pelikauppaa vuodesta 2000

Joulun toimitusinfoa

Toimitusajat jouluna

Jotta tilauksesi ehtii perille jouluksi, suosittelemme tekemään kaikki tilaukset hyvissä ajoin. Toimitustapana suosittelemme käyttämään Matkahuoltoa, tai postipakettia. Kirjelähetysten toimitusajat vaihtelevat paljon, pahimmillaan toimitusaika voi olla jopa kolme viikkoa, joten emme suosittele tärkeiden lähetysten tilaamista kirjeellä enää joulun alla.

Varastosta löytyville tuotteille tilaus pitää olla tehty viimeistään viimeisenä postituspäivänä klo 12. Varastosta loppuneiden tuotteiden toimitusajat ovat yleensä 1-5 päivää pitempiä, Jos tilaus ei lähde toimitukseen viiden päivän sisällä, suosittelemme tarkistamaan tilanteen asiakaspalvelustamme, sillä tavara voi olla myös loppu toimittajiltamme.

Viimeiset tilauspäivät joulutoimituksille:
Matkahuolto:
• Kotimaan paketit maanantaina 21.12. klo 12.
• Kotimaan Kotijakelupaketit perjantaina 18.12. klo 12
• Pikapaketti ehtii lähetyspaikasta ja määränpäästä riippuen perille jouluksi vielä keskiviikkona 23.12. lähetettynäkin. Pikapaketin kuljetusaikataulun voit tarkistaa palvelunumerosta 020 710 5024, ma–pe klo 8–18.

Suurin osa Matkahuollon lähes 2000 palvelupisteestä, mm. pakettiautomaatit, K-marketit ja R-kioskit, palvelevat seitsemänä päivänä viikossa ympäri vuoden, myös joulun aikaan.
Lisäksi Matkahuollon omat toimipisteet ovat avoinna 1.–24.12. laajennetusti lauantaisin 10–16 ja jouluaattona klo 8–12.

Postin toimituspäivät tarkentuvat lähempänä joulua!

Подарочные карты применены для корзины

Suodata tuotteita